“Braşov, oraş în mijlocul naturii!” proiect premiat de Fundația pentru Parteneriat și Mol România

Braşov, oraş în mijlocul naturii!” proiect implementat în 2017 de Propark-Fundația pentru Arii Protejate, a fost premiat cu suma de 10.000 lei în cadrul unei ceremonii organizată la Miercurea Ciuc de către Fundația pentru Parteneriat și Mol România.

 Premiul “Arii Naturale Protejate 2017” recunoaște valoarea proiectului care a avut ca scop promovarea ariilor protejate din județul Brașov, prin diverse metode: filmul „Natura Brașovului” care prezintă ariile protejate din judeţul Brașov, ateliere de educație ecologică pentru copii şi evenimentul “Săptămâna Ariilor Protejate”. Acest premiu ne onorează dar ne și motivează în același timp să continuăm programul nostru de promovare a activităților desfăşurate în natură și activitățile de protecție a mediului  a declarat Roxana Iordăchescu – managerul proiectului.

Propark-Fundația pentru Arii Protejate dorește să îmbunătăţească capacitatea de management a ariilor protejate prin programe de formare și instruire și prin proiecte care să completeze resursele existente pentru menținerea valorilor naturale și culturale și realizarea de modele funcționale de dezvoltare durabilă in România.

Proiectul Braşov, oraş în mijlocul naturii!” a fost implementat în parteneriat cu Asociaţia Carpaterra, Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov, Agenţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Braşov Asociaţia pentru Integrare Socială şi Protecţia Mediului „Feed-Back” Braşov (ApIS PM „Feed-Back”), Parcul Național Piatra Craiului şi Asociaţia Culturală Fanzin.

În cadrul acestui eveniment s-a lansat și cea de-a 13-a ediție a programului Spații Verzi, dedicată organizațiilor neguvernamentale care vor putea depune, până la 15 februarie 2018, cereri de finanțare pentru proiecte de mediu.

 

Pentru informaţii:

Roxana Iordăchescu, tel: 0724/03.36.04, e-mail: roxana.iordachescu@propark.ro

Notă pentru editori:

  1. Mai multe detalii despre proiectul ”Braşov, oraş în mijlocul naturii!” aici.
  2. Mai multe detalii despre program pot fi găsite pe site-ul www.spatiiverzi.org.ro, www.molromania.ro, respectiv www.repf.ro

 

Leave a Reply


Fatal error: Call to undefined function c_lang() in /home/emenatur/public_html/wp-content/themes/propark/footer.php on line 83