Gala Ariilor Protejate 2017

„Conservarea naturii va deveni eficientă şi reală numai atunci când va face parte integrantă din filozofia şi comportamentul tuturor” (Stockholm, 5 – 16. VI. 1972)

 

ProPark Fundația pentru Arii Protejate vă invită la Gala Ariilor Protejate (GAP) – ediția a III-a, un eveniment de sărbătorire a celor care lucrează în domeniul protecției naturii, dar care ne oferă și posibilitatea de a dezbate probleme importante ale domeniului.

 

Tema centrală pentru anul acesta o constituie definirea unei strategii naționale a ariilor protejate din perspectiva celor implicați direct în managementul ariilor protejate și discutarea modalității în care firmele pot fi implicate activ în conservarea naturii. Bineînțeles, ca și în anii anteriori, la Gală vom sărbători realizări deosebite din arii protejate în anul 2017. La eveniment sunt invitați administratorii ariilor protejate, reprezentanții Ministerului Mediului și Agenției pentru Arii Naturale Protejate, reprezentanți ai sectorului de afaceri, persoane politice, gestionari de resurse naturale și reprezentanți media.

 

Anul acesta pe lângă secțiunile de concurs propuse în fiecare an, împreună cu Asociația Rangerilor din România vom organiza și concursul Rangerul “Jos Pălăria” care va consta în probe practice desfășurate în timpul evenimentului Gala Ariilor Protejate.

 

Înscrierea la eveniment se face prin completarea  formularului online până pe data de 20 noiembrie 2017, iar confirmarea participării se va face până cel târziu pe data de 24 noiembrie 2017.*

 

Organizatorul va acoperi cheltuielile de cazare și masă, cheltuielile de transport urmând a fi suportate de participanți.

 

Mai multe detalii, inclusiv agenda se găsesc în acest document (infopack).Evenimentul este finanțat de Fundația Conservation CARPATHIA (FCC) si JF Furnir.

 

Vă multumim!

Echipa ProPark

 

*Deoarece la Gala Ariilor Protejate avem un număr limitat de locuri, organizatorul își rezervă dreptul de a selecta participanții astfel încât la eveniment să fie reprezentate cât mai multe organizații relevante din domeniu.

Comments are closed.


Fatal error: Call to undefined function c_lang() in /home/emenatur/public_html/wp-content/themes/propark/footer.php on line 83